CSAPATÉPÍTŐ ÍJÁSZATON VETTEK RÉSZT AZ ELTE EKL SAVARIA KÖNYVTÁR ÉS LEVÉLTÁR MUNKATÁRSAI

Csapatépítő programként közös íjászaton vettek részt az ELTE EKL Savaria Könyvtár és Levéltár munkatársai a „Mozdulj, ELTE! – Dolgozói Sporthét 2023” program keretében.

Az ELTE SEK Testnevelési és Sportközpontban egy rövid bemutató után mindenki megtapasztalhatta, hogy nem is olyan könnyű egy íjat megfeszíteni, pontosan célozva nyílvesszőt eljuttatni a célkeresztbe.

Kívés István, a Sportközpont vezetője szakszerű instruktorként, professzionális felszereléssel készült az íjászat mint sportág bemutatására. A könyvtáros csapat új kihívásként tanulta meg az alapvető íjásztechnikákat. Az instruktor türelmesen segített a megfelelő tartás, célzás és kilövés technikáinak elsajátításában.

A csapatépítő program a szervezet és a társadalmi kapcsolatok fejlesztése mellett a csapaton belüli szerepek és az együttműködés megerősítését, valamint a teljesítmény javítását tűzte ki célul.

https://konyvtar.elte.hu/hu/hir/egyetemi-konyvtar-es-leveltar/csapatepito-ijaszaton-vettek-reszt-az-elte-ekl-savaria-konyvtar

You may also like...

Accessibility Toolbar

Honlapunk megfelelő működéséhez cookie-kat használunk.

Cookie információk