EGYÜTTMŰKÖDÉSI MEGÁLLAPODÁST KÖTÖTTÜNK A VASI DIÁK KÖZÖSSÉGI SZOLGÁLATTAL

Az Egyetemi Könyvtár és Levéltár, mint fogadó szervezet, együttműködési megállapodást kötött a Vasi Diák Közösségi Szolgálattal (VDKSZ), amely a fenntartó intézmények – Szombathely Megyei Jogú Város Önkormányzata és az Eötvös Loránd Tudományegyetem – között létrejött együttműködési megállapodáson alapul, és az ELTE EKL Savaria Könyvtár és Levéltárban valósul meg. 

Az ELTE EKL Savaria Könyvtár és Levéltár évek óta fogadja iskolai közösségi szolgálat teljesítésére a szombathelyi középiskolák tanulóit. Az elmúlt három évben több mint 60 diák választotta a könyvtárat és a könyvtári munkát közösségi feladatainak teljesítésre. 

A megújított megállapodás keretében a VDKSZ webes adatbázisban is elérhetővé teszi a felek számára a közösségi szolgálat teljesítési adatait, valamint online hirdetési lehetőséget biztosít a VDKSZ weblapján a közösségi szolgálati lehetőségek megjelenítésére.

forrás:

https://konyvtar.elte.hu/hu/hir/egyetemi-konyvtar-es-leveltar/egyuttmukodesi-megallapodast-kotottunk-vasi-diak-kozossegi

You may also like...

Accessibility Toolbar

Honlapunk megfelelő működéséhez cookie-kat használunk.

Cookie információk